Avantajele unui contract de întreținere pentru spațiile de birouri

Avantajele unui contract de întreținere pentru spațiile de birouri

Serviciile de curățenie, dezinfecție și deratizare, activitățile de întreținere a spațiilor exterioare sunt serviciile care intră în pachetul contractual de întreținere a spațiilor de birouri.

Înainte de începerea activității propriu-zisă a echipelor, departamentul de marketing al firmei consiliază și descoperă alături de client, cerințele de întreținere a spațiilor și aduc cele mai bune soluții la nevoile prezentate. 

Buna desfăsurare a contractului se realizeaza prin urmărirea atentă a planului de curățenie, prin echilibrarea efectivului de resursă umană, prin supervizrea activității în mod constant. Implicarea noastră în viața firmelor se face cu profesionalism, iar lucrul acesta se poate observa de la cel mai mărunt lucru până la cel mai mare.

Beneficiarii acestui contract de întreținere ale spațiilor de birouri sunteți dumneavoastră cât și angajații firmei pe care o dețineți. Prin lipsa prafului, prezența unui aer curat și sănătos și curățenia constantă arătați cu ușurință aprecierea dumneavoastră față de angajați. Un mediu curat înseamnă un mediu plăcut de lucru, iar un mediu plăcut de lucru înseamnă angajați fericiți.

Ecomid înțelege siguranța sănătății, de aceea ustensilele folosite sunt de cea mai bună calitate, colectând toată cantitatea de praf, îndepărtând orice pată, curățând orice colțișor al biroului. Astfel, după prima ședință de curățenie, prospețimea încăperii va atrage atenția. Firmele care pun preț pe curățenie și înțeleg importanța acesteia sunt apreciate mai mult. Ele dau dovadă de seriozitate și interesul de a proteja sănătatea angajaților lor.

Timpul petrecut în birou este suficient de mult, ceea ce înseamnă că riscul de expunere în fața unor bacterii ce se pot forma din lipsa unor spații de birouri curate este destul de mare. Lipsa timpului pentru a șterge un birou, a aspira mocheta sau a celorlalte activități ce implică igiena nu este o scuză aceptată când sănătatea este în joc. Grație firmelor de curățenie, timpul care trebuia investit în prestarea acestor activități poate fi folosit în alte scopuri. Ecomid este sprijinul dumneavoastră! Prestăm servicii de calitate ca să aveți sănătate.

Așadar, beneficiile unui contract de întreținere a spațiilor de birouri sunt:

  • Curățenie calitativă și ambient placut !
  • Consiliere din partea departamentului de marketing (în funcție de necesități)
  • Garantarea unui mediu sănătos de lucru
  • Timp câștigat