Blog

     

Evoluția curățării covoarelor: de la obiceiuri străvechi la confort și conveniență

Ca orice lucru sau proces care nu apare brusc peste noapte, curățarea covoarelor are și ea o istorie.

Citește articolul

     

Avantajele unui contract de întreținere pentru
spațiile de birouri

Serviciile de curățenie, dezinfecție și deratizare, activitățile de întreținere a spațiilor exterioare sunt serviciile care intră în pachetul contractual…

Citește articolul

     

Curățarea mochetei lipite la sediul beneficiarului

O mochetă murdară nu trebuie aruncată! Încă o puteți utiliza cu drag după ce Ecomid v-a făcut o vizită pentru reîmprospătarea ei. Așadar, veți face o economie pe măsură. De aceea suntem aici!

Citește articolul

     

Pardosele pentru trafic intens Altro Nordic

Aceste tipuri de pardoseli sunt impermeabile, nu au rosturi (ceea ce face imposibilă dezvoltarea florei microbiene, dacă se respectă igienizarea corespunzătoare)

Citește articolul

     

Cum sa cureti perfect orice tip de podea

Sfaturile din articolul publicat pe blogul nostru te vor ajuta sa aplici tactici diferite, in functie de tipul de suprafata (podele laminate, podea din parchet de lemn, etc.) pe care vrei sa il cureti.

Vezi etape

     

Etapele curatarii covoarelor si mochetelor la atelier

Un covor murdar, acoperit de pete sau plin de praf nu arata bine deloc in orice spatiu. Oferim serviciile mecanizate de aspirare, curatare si uscare in spatiu incalzit si ventilat.

Vezi etape

 
     

Etapele curatarii unei tapiterii auto

Pentru a intelege exact in ce consta curatarea unei tapiterii auto, am detaliat etapele parcurse de noi in acest sens. La final, am atasat poze inainte si dupa.

Vezi etape