Curățarea covoarelor după câini și pisici

Curățarea covoarelor după câini și pisici

Cum prevenim petele animalelor de companie de pe covoare?

Animalele de companie sunt cei mai buni prieteni ai multor oameni. Ele ne oferă dragoste necondiționată și ne ajută să ne simțim mai puțin singuri. Dar, de asemenea, lasă în urmă o mulțime de mizerie, inclusiv pete de animale de companie pe covoare, care pot fi frustrant de curățat.

Există multe modalități de a preveni petele de animale de companie pe covoare. O modalitate este de a folosi un agent de îndepărtare a petelor și mirosurilor de companie sau un agent de curățare enzimatic. De asemenea, puteți utiliza un produs de curățat covoare care a fost special formulat pentru animale de companie, cum ar fi detergenți enzimatici sau produse cu enzime adăugate în formulă.

O altă modalitate este să achiziționați un covor pentru locul preferat al animalelor dvs. de companie pentru a se petrece în casa dvs. – de obicei camera de zi sau camera de familie – astfel încât, atunci când fac mizerie, să fie mai ușor să curățați, deoarece puteți pur și simplu să trageți în sus.

Etapele îndepărtării petelor lăsate de animalele de companie pe covoare

Petele de animale de companie sunt o problemă comună pentru proprietarii de animale de companie. Cel mai simplu mod de a elimina petele lăsate de animalele de companie pe covoare este să folosești soluția de curățare potrivită. Dar dacă pata nu este îndepărtată rapid, se poate instala și deveni dificil de îndepărtat.

Există trei pași pe care ar trebui să îi urmați atunci când îndepărtați petele de animale de pe covoare:

  1. Pulverizați un produs de curățare pe bază de enzime direct pe pată
  2. Ștergeți lichidul cu o cârpă curată și repetați până când pata a fost complet îndepărtată
  3. Aplicați detergent pentru covoare sau șampon pentru a vă asigura că toate urmele de pete au fost îndepărtate

Cum să împiedici animalele de companie să lase pete pe covoare, în primul rând

Animalele de companie sunt o mare responsabilitate, iar costul întreținerii lor poate crește rapid. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faceți este să împiedicați animalul dvs. de companie să vă provoace daune casei.

Acest articol va discuta în primul rând despre cum puteți preveni animalele de companie să lase pete pe covoare. Vom vorbi, de asemenea, despre unele dintre cele mai bune așternuturi pentru pisici pentru a controla mirosurile și despre unele dintre cele mai bune produse de îndepărtare a urinei pentru câini. În cele din urmă, vom vorbi despre cum să îndepărtați petele dacă acestea apar deja.

Îndepărtarea petelor lăsate de animalele de companie pe covoare cu ajutorul curățătoriilor și spălătoriilor de covoare profesionale

Indiferent cât de mult ai încerca, nu poți întotdeauna să-ți împiedici animalele de companie să facă mizerie. Este posibil să nu reușiți să îi urmăriți mereu când sunt în afara casei sau dacă se află într-o altă cameră. Este important să curățați după ele rapid și eficient, pentru ca petele să nu aibă timp să se instaleze.

Există multe modalități de a îndepărta petele de animale de pe covoare. Dacă sunteți în căutarea unui mod rapid, ușor și accesibil, atunci luați în considerare angajarea unui curățător profesionist de covoare. Curățătoria de Ecomid, vă pune la dispoziție echipamentul și experiența profesională pentru a scăpa de pată înainte ca aceasta să aibă timp să se instaleze și să lase în urmă daune permanente.

Cauți să scapi de petele și mirosurile animalelor de companie de pe covoare? Programează curățarea covoarelor tale la telefon 0724 604 604.