Curățarea mochetei lipite la sediul beneficiarului

Curățarea mochetei lipite la sediul beneficiarului

Curățarea mochetei lipite la sediul beneficiarului este un serviciu dedicat clientilor noștri, care se prestează punctual sau pe bază de abonament. Gradul și tipul încărcării cu mizierie determină ca echipa de intervenție să propună tehnolologia adecvată tipului de mochetă pe care o deține clientul. Prin urmare, se aleg cu atentie utilajele si tipurile de detergenti care urmează a fi folosite, în procesul de curățenie;

O clasificare simplă a mochetelor ne aduce la cunoștință că ele pot fi de două tipuri: mochete cu fibre sintetice și mochete cu fibre naturale. Cu siguranță, nu orice tehnologie sau produs de curățare are un rezultat favorabil în înlăturarea anumitor mizerii sau chiar al petelor. Mai mult, folosirea neadecvată a tehnologiei de curățare va produce daune mochetei la nivel de fibră, suficient ca aspectul el să devină neatrăgător, pierzându-și frumusețea pentru care a fost achiziționată inițial.

Echipa Ecomid este bine instruită și detine tehnologii de ultimă generație, ceea ce înseamnă că o mochetă care a fost cândva strălucitoare ,își va primi din nou aspectul plăcut și culorile vii de altădată, iar biroul D.voastra va imbie cu un miros extrem de plăcut care vă va cuceri mereu.

Se recomandă curățarea periodică a acestei mochete ,tinand cont de traficul de persoane . Dacă intervalul dintre curățări este mai mic, mocheta își va menține culorile vii fără a-și pierde frumusețea. O mochetă curată înseamnă totodată sănătate pentru oamenii care sunt în contact cu ea zilnic. Cu siguranță veți ține cont de sănătate, ori de câte ori veți apela la serviciile noastre.

O mochetă murdară nu trebuie aruncată! Încă o puteți utiliza cu drag după ce Ecomid v-a făcut o vizită pentru reîmprospătarea ei. Așadar, veți face o economie pe măsură. De aceea suntem aici!

Profesionalismul de care dau dovadă, echipele noastre de curățenie ,vă va oferi încredere garantată, pentru ca în următoarea zi în care veți avea nevoie de aceste servicii să știți cu ușurință unde să apelați.

Orice altă informație sau programare o puteți obține apelând la numărul de telefon: 0724 604 604 sau 0722 663 167.

Suntem nerăbdători să demonstrăm puterea tehnologiei folosite și a soluțiilor de curățare. Nu ezitați să ne contactați!