De ce sa angajezi profesionisti pentru curatarea tapiteriei de mobilier?

De ce sa angajezi profesionisti pentru curatarea tapiteriei de mobilier?

Tapiteria pieselor de mobilier necesita o intretinere aparte pentru a fi pastrata in aceleasi conditii ca in momentul achizitiei. Exista foarte mult factori care pot influenta negativ aspectul fotoliilor, canapelelor, coltarelor sau taburetilor, iar tocmai acesta este motivul pentru care activitatea de curatare tapiterie trebuie lasa in baza profesionistilor. 

Solutiile speciale nu sunt singurele secrete pe care specialistii in domeniul tapiteriilor le au pentru a va face piesele de mobilier sa arate impecabil. Diferente considerabile intre o curatare profesionista si una realizata de persoane din afara domeniului pot fi sesizate atat imediat dupa, cat si pe termen lung. 

4 motive pentru care sa alegeti specialisti pentru curatarea tapiteriei

Vi s-a intamplat ca noua canapea sa para deja veche in mai putin de un an? Cu siguranta v-ati pus problema modului neconform de utilizare, insa acesta nu este singurul pas ce duce o piesa de mobilier cu tapiterie spre esec. Modul de curatare este cel mai important pas pentru a va bucura de o tapiterie ca noua.

Iata 4 motive pentru care este recomandat sa alegeti profesionisti pentru curatarea tapiteriei de mobilier:

1. Prelungeste durata de viata a mobilierului prin curatarea tapiteriei

Cu cat oferiti mai multa atentie pieselor de mobilier ce au in componenta lor tapiterie, cu atat va veti bucura pe o perioada mai lunga de acestea. Profesionistii in curatare mobilier tapitat cunosc foarte bine cat de important este fiecare pas in intretinerea tapiteriei.

Petele vor fi indepartate in proportie maxima, in functie de gravitatea, dimensiunea si adancimea la care s-a infiltrat, iar mirosurile vor fi indepartate in totalitate.

2. Salveaza bugetul pastrand tapiteria de mobilier curata

Foarte multe persoane aleg sa isi schimbe piesele de mobilier din cauza tapiteriei. Pentru unele persoane, acesta poate deveni si un efort financiar. Investitia constanta in intretinerea canapelelor, fotoliilor sau a coltarelor este o alegere care va va salva bugetul de un astfel de efort financiar.

3. Pastreaza estetica pentru o mai lunga perioada

Aspectul ingrijit al tapiteriei este foarte important pentru a avea o locuinta curata si aspectuoasa. Fiind zilnic in preajma pieselor de mobilier, este posibil sa nu realizat cat de mare poate fi diferenta intre modalitatile de curatare.

Foarte multe persoane au ales sa apeleze din nou la serviciile de curatare canapele dupa primul impact vizual. Living-ul arata foarte ingrijit, placut, iar curatenia pare ca dureaza mai mult. In fapt, acesta este si rezultatul scontat in urma unei curatari profesionale.

4. Miros proaspat

Atunci cand simtiti un miros neplacut in living, ar trebui sa va orientati atentia catre piesele de mobilier cu tapiterie pe care le aveti in apropiere. Toate lichidele varsate, precum si mirosurile specifice corpului uman se imbiba in tapiterie si creaza in timp un miros neplacut.

O curatare profesionala inseamna un refresh pentru intreaga piesa de mobilier, nu doar pentru partea de tapiterie. S-a demonstrat faptul ca doar o curatare in profunzime va poate ajuta sa scapati de acele mirosuri neplacute. 

Igienizarea pieselor de mobilier: un pas spre o viata mai sanatoasa

Bacteriile sunt prezente la orice pas si, inevitabil, ne intersectam cu ele. Norocul nostru este sistemul imunitar care ne fereste intr-o oarecare proportie de impactul negativ pe care il pot avea in contact cu organismul.

Este foarte important sa oferim sprijin sistemului imunitar si sa ne protejam organismul de corpurile straine in masura in care putem. Curatarea profesionista a pieselor de mobilier ce au in componenta lor tapiterie este o metoda excelenta prin care puteti inlatura o parte din riscurile cauzate de bacterii.

Daca in cazul mirosurilor neplacute, va puteti da seama imediat cand este nevoie de o curatare fotolii, in ceea ce priveste bacteriile, acestea nu vor fi atat de usor de sesizat. In lipsa unor semnale pe care sa le primiti indirect, precum stranuturi sau mancarimi, este prea putin probabil sa vedeti problema la nivelul real.

Pastrati spatiul de locuit sau de birou mai curat, prin curatarea tapiteriilor cu profesionistii echipei Ecomid. 📞 Programari la telefon 0724 604 604.

Curatarea tapiteriei inseamna totodata si o igienizare corecta si indepartarea bacteriilor intr-o proportie considerabila. Astfel, atat dumneavoastra, cat si familia dumneavoastra, veti fi mult mai asigurati in fata unor astfel de pericole.

De asemenea, produsele folosite in igienizare sunt produse sigure care nu vor crea reactii adverse pentru persoanele ce utileaza tapiteria pieselor de mobilier.