Despre noi

Ecomid - Be clean, be with us

Compania s-a infiintat in anul 1997 avand ca obiect de activitate principal servicii de curatenie civila si industriala. Activam de doua decenii in domeniul facility management, curatenie spatii administrative, hale industriale, curatenie speciale: utilaje, echipamente specifice industriei si alte servicii conexe, adresandu-se astfel firmelor si companiilor ce au obiectiv optimizarea costurile si doresc sa beneficieze de servicii integrate la cel mai bun raport calitatate/pret . Acoperim o gama larga de produse si servicii cerute in piata de profil, construim colaborari trainice si durabile. Suntem o companie dedicata clientilor, cu o atitudine proactiva si pregatita pentru noi provocari.

“Be clean, be with us” este principiul dupa care ne ghidam si motivul pentru care ne-am dezvoltat in acest domeniu. Echipele cu care ne prezentam in fata clientilor sunt formate din profesionisti care au inteles ca activitatea de curatenie, va fi preluata tinand cont de necesitatiile impuse de domeniul de activitate, de standardele beneficiarului si de bugetele implicate .

Oferim servicii integrate de intretinere la cele mai inalte standarde si in permanenta luam in calcul parerea clientului. Ne-am creat o pozitie pe piata serviciilor de curatenie, debutand prin contractarea curatarii fatadei garii din Arad, monument istoric, lucrare prin care s-a curatat si protejat piatra naturala. Am inceput parcursul nostru cu multa incredere, entuziasm si profesionalism. In tot acest timp, Ecomid a reusit sa creasca treptat de la un an la celalalt, consolidandu-ne pozitia pe piata de vest a servciilor de curatenie si a inregistrat cresteri constante in fiecare an a cifrei de afaceri.

Concurenta de pe piata serviciilor de curatenie ne-a motivat si pentru a gasi modalitatea de a fi “altfel”! Feedback-ul primit de la client este cea mai puternica arma in aceasta industrie. Noi ne mandrim cu clienti multumiti de serviciile noastre.

Ne-am creat o pozitie pe piata serviciilor de curatenie din zona de vest a Romaniei, zona in permanenta dezvoltare, datorita companiilor din industria automotivelor si IT. Din aceste doua domenii, avem in portofoliul nostru companii ca Alcatel-Lucent, Continental, Contitech, Valeo, Nestle, Heraeus,Elba, si multi altii. Am primit un feedback pozitiv, excelent in majoritatea cazurilor, feedback ce se poate verifica pe pagina dedicata clientilor.

Aceste contracte ne-au perfectionat din punct de vedere a serviciilor oferite, noi acoperind segmentul de piata al clientilor industriali care, pe langa curatenia uzuala a spatiilor administrative si hale, au solicitat si operatiuni speciale de curatare: echipamente, utilaje, lucrari la inaltime dar si asigurarea consumabilelor si intretinerea aparatelor si a dozatoarelor din vestiare si grupuri sociale, dezinsectie si deratizare sau servicii de gradinarit si peisagistica. De aici si plaja mare de servicii pe care le acoperim in domeniul facility management.

Clienti
Ne-am creat o pozitie pe piata serviciilor de curatenie din zona de vest a Romaniei, zona in permanenta dezvoltare, datorita companiilor din industria automotivelor si IT. Din aceste doua domenii, avem in portofoliul nostru companii ca Alcatel-Lucent, Continental, Contitech, Valeo, Nestle, Heraeus,Elba, si multi altii. Am primit un feedback pozitiv, excelent in majoritatea cazurilor, feedback ce se poate verifica pe www.ecomid.ro la pagina dedicata clientilor.

            

Alcatel-Lucent Romania (2001- 2012); Continental Automotive Products (2000 – 2013); Contitech Romania (2004 – 2012); BOS Automotive (2009 – 2012); Aeroport International Timisoara (2010 – 2012); Valeo Lighinting & Assambly (2006 – 2012); Nestle Romania (2010 – 2013); Honold Logistik Gruppe (2011 – prezent); DRDP Timisoara (2008 – prezent); MGI Coutier (2013 – prezent); Heraeus Grup; Heraeus Kulzer; Johnsons Controls.

Recomandari