Despre noi

Servicii integrate de întreținere în Timișoara

Oferim servicii integrate de întreținere la cele mai înalte standarde și în permanentă luăm în calcul părerea clientului. Ne-am creat o poziție pe piață serviciilor de curățenie, debutând prin contractarea curățării fațadei gării din Arad, monument istoric, lucrare prin care s-a curățat și protejat piatră naturală. Am început parcursul nostru cu multă încredere, entuziasm și profesionalism. În tot acest timp, Ecomid a reușit să crească treptat de la un an la celălalt, consolidându-ne poziția pe piață de vest a servciilor de curățenie și a înregistrat creșteri constante în fiecare an a cifrei de afaceri.

Avantajul competitiv

Concurență de pe piață serviciilor de curățenie ne-a motivat și pentru a găsi modalitatea de a fi “altfel”! ​

Lideri într-o piață competitivă

Feedback-ul primit de la client este cea mai puternica arma în această industrie

Ne-am creat o poziție pe piață serviciilor de curățenie din zona de vest a României, zonă în permanentă dezvoltare, datorită companiilor din industria automotive și IT. Din aceste două domenii, avem în portofoliul nostru companii precum:

și mulți alții…

0.001 g/km
Emisii scăzute de CO₂
Impact Global

Conservarea mediului

Conservarea mediului este o prioritate pentru noi și respectăm acest lucru, nu pentru că are un impact mediatic și social puternic, ci pentru că am înțeles ce poate însemna urmă lăsată de noi asupra mediului prin materialele utilizate în activitățile noastre.

Parteneri și Colaboratori

Soluții complete de curățenie industrială și civilă în Timișoara