Cum intretinem dispenserele si dozatoarele din spatiile cu utilitate publica?

Cum intretinem dispenserele si dozatoarele din spatiile cu utilitate publica?

Despre importanta unui contract de intretinere pentru administrative, am mai povestit intr-un articol anterior. De aceasta data insa, vom elabora aspectul intretinerii si asigurarii consumabilelor pentru dispensere si dozatoare atat in grupurile sanitare, in principal toaletele, vestiare, cantine sau chicinete.

Necesitatea intretinerii dozatoarelor și a dispenserelor

Ceea ce distribuitorii de dispozitive pentru sapun sau hartie dedicate folosirii in spatiile publice nu asigura, este alimentarea dozatoarelor si a dispenserelor.

De cele mai multe ori, reincarcarea acestor dispozitive implica o serie de operatiuni care pot crea inconveniente, pe timp indelungat.

Daca organizatia dumneavoastra utilizeaza astfel de dispozitive de igiena, atunci veti gasi util serviciul nostru de asigurare consumabile si intretinere.

Asigurarea consumabilelor pentru spațiile comune

Standardul de igiena din spatiile cu utilitate publica din cadrul incintei organizatiei dumneavoastra influenteaza perceptia oamenilor despre afacerea sau institutia dumneavoastra. De aceea, este importanta monitorizarea si asigurarea consumabilelor in permanenta.

In cadrul contractelor de intretinere, monitorizarea si alimentarea cu produse consumabile are loc in baza unor termeni stabiliti in functie de necesitatile spatiului si a traficului zilnic. Contractele de intretinere ale companiei noastra cuprind deasemenea furnizarea, livrarea si inlocuirea consumabilelor sanitare, incluzand sapun lichid, dezinfectant de maini, prosoape de hartie si hartie igienica.

Importanta solutiilor dezinfectante

Folosirea dezinfectantilor pentru maini este asociata cu o spalare intensa a mainilor, dar in situatia imposibilitatii folosirii apei si sapunului, dezinfectantii pentru maini sunt necesari dupa stranut, tuse sau dupa suflarea nasului. Desigur, se pot folosi de catre angajati si inainte sau dupa pauza de masa.

Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda folosirea dezinfectantilor care contin intre 60%-80% alcool, iar oferta noastra cumprinde astfel de produse. Pe langa dispozitivele cu dezinfectant pentru maini, in oferta noastra de servicii se gasesc si covorasele dezinfectante, pentru zonele cu trafic de la intrare. Acestea fiind deasemenea furnizate, instalate si intretinute de catre personalul nostru, oferind astfel o solutie completa in protejarea angajatilor si vizitatorilor.

Servicii specializate de instalari, intretineri si inlocuirea consumabilelor in dispensere si dozatoare

Suntem experti in igiena. Investim in stiinta si tehnoligiile necesara pentru a aduce solutii practice, care vor ridica standardul de igiena in organizatia dvs. pe o perioada indelungata. Echipele de teren se vor asigura ca dispozitivele functioneaza in parametrii optimi, de la momentul instalarii, alimentarii, pana la intretinerea necesara si eventualele reparatii.

Va invitam sa luati legatura cu noi prin detaliile de contact afisate in pagina contact sau direct prin telefon pentru a discuta nevoile dvs. in furnizarea consumabilelor pentru dispenserele si dozatoarele din spatiile administrative care necesita aceasta facilitate.