Din culisele industriei de curățenie. Cum asigurăm servicii de curățenie?

Din culisele industriei de curățenie. Cum asigurăm servicii de curățenie?

Pentru beneficiarii serviciilor de curățenie, timpul de căutare și identificare a furnizorilor de calitate, reprezintă o provocare. Factorul de diferențiere a unui furnizor de servicii de curățenie profesionale, față de amatori, se regăsește în procesul de lucru. De această dată, vă dezvăluim secretele din spatele serviciilor de curățenie ale firmei Ecomid.

De ce avem nevoie de servicii de curățenie?

Trăim într-o economie în continuu proces de maturizare, dezvoltarea și boom-urile din domeniile construcțiilor, imobiliare și IT. Acestea crează o cerință pentru menținerea în curățenie a locuințelor, birourilor sau spațiilor de lucru. Așadar, persoane fizice sau juridice pot beneficia de un standard înalt de igienă și curățenie, folosind servicii profesionale de curățenie.

Firmele de curățenie specializate asigura calitatea serviciilor de curățenie prin implementarea unor proceduri cheie, impuse de cerințele și nevoile beneficiarilor. În cadrul firmei Ecomid Timișoara, am implementat codul culorilor pentru lavetele de curățare si accesorile de lucru. Astfel că, în cazul spitalelor, școlilor, clădirilor de birouri sau altor instituții, siguranța utilizatorilor spațiilor este pe primul loc.

Când apelăm la servicii profesionale de curățenie?

Fie că vorbim de covoarele de acasă sau spațiile de lucru de la birou, prioritatea este igiena. Este necesar să asigurăm servicii de igienă și curățenie acreditate și sigure. În contextul COVID-19, sănătatea este cea mai importantă și un motiv de a menține ridicat standardul în curățenie.

Cum alegem furnizorul de servicii de curățenie?

Impunerea unor criterii cheie pe care le veți putea urmări în alegerea furnizorului de servicii de curățenie, va asigura derularea în condiții bune a colaborării cu firma de curățenie din Timișoara. 

Ce ne face alegerea perfectă pentru servicii profesionale de curățenie?

  • formarea și dezvoltarea personalului de curățenie, prin instruiri la angajare și periodice
  • instruirea privind diversele echipamente și utilaje de lucru
  • atenta monitorizare a activității și supervizarea sa

Dincolo de prețuri și competitivitate, firma de curățenie Ecomid Timișoara implementează fluxuri de lucru pentru serviciile de curățenie bine definite, care asigură derularea activităților în bune condiții și asigură confortul și buna derulare a activității clienților.