Servicii de curatenie calitative: Ecomid, in continua adaptare

Servicii de curatenie calitative: Ecomid, in continua adaptare

Serviciile de curatenie civila si industiala fac obiectul principal de activitate al firmei de curatenie Ecomid, servicii aduse la nivel de performanta. Pentru a acapra o mai mare pondere a pietei in vederea raspunderii nevoilor si solicitarilor mai multor categorii de clienti, gama de servicii s-a extins o data cu trecerea timpului. 

In prezent, acestia ofera atat servicii de curatenie civila, prin  curatatoria de covoare si de tapiterie, si serviciile integrate, adresate persoanelor juridice. In cea de-a doua situatie, firma intervine prin servicii profesionale destinate beneficiarilor ce isi desfasura activitatea in  spatii de birouri si hale imdustriale de curatenie industriala. 

Indiferent de nisa pe care activeaza un business, aspectul spatiilor de lucru este foarte relevant. Fara nicio indoiala, clientii vor lua in calcul detalii legate de curatenie atunci cand vor alege entitatea de la care sa achizitioneze un produs. Tocmai pentru ca necesarul de curatenie impacteaza bunul mers al activitatii de baza fie productiva, fie nonproductiva decizia de achizitie a serviciile profesionale de curatenie sunt un must-have in orice intreprindere. 

Este total gresit sa ne raportam la curatenia in spatiul de lucru ca fiind mai putin importanta. Clientul este intotdeauna atras de geamurile curate ale vitrinelor si de podelele ce lucesc.

Ecomid isi imbunatateste in mod constant serviciile prin programe de instruire ale echipelor de lucru si asigurare o baza materiala si utilaje de lucru performante. Piata concurentiala este un mediu vast si volatil. Oricand pot exista noi entitati care sa propuna idei si servicii mai bune, insa doar cei cu adevarat profesionisti se adapteaza si  rezista flexibilitatii acesteia. 

Numarul ridicat de firme de curatenie, respectiv peste 60, in raport cu alegerile predominante ale clientilor, indica faptul ca Ecomid este exact serviciul de care acestia au nevoie. Experienta de peste 20 de ani, tehnicile si produsele utilizate, receptivitatea si modul de lucru sunt elementele care au propulsat serviciile Ecomid in topul pietei.

Servicii de curatenie performante: Stabilitatea pe piata este indicatorul relevant al calitatii

Asa cum am mentionat anterior, piata este un teren alunecos. Un serviciu se poate situa intr-o anume perioada de timp in fruntea clasamentului, iar la o aparitie noua si mai promitatoare, sa fie dat uitarii. Altfel spus, o firma care astazi se afla in topul preferintelor clientilor, poate fi acaparata de aparitia unei noi firme ce promite si face mult mai mult. 

In acest fel, este de la sine inteles ca entitatile care au stabilitate pe piata, care au sute de clienti fideli si care sunt recomandate sunt entitati ce ofera servicii calitative. Ecomid este intocmai garantia calitatii pentru serviciile de curatenie civila si industriala, iar cel mai relevant factor care sustine afirmatia este alegerea clientilor. 

Biroul in care va desfasurati activitatea este cartea dumneavoastra de vizita pentru clienti, parteneri si colaboratori. Fiecare dintre persoanele ce va vor trece pragul isi vor forma o prima impresie despre dumneavoastra si despre ceea ce le puteti oferi. Tocmai pentru ca acest lucru este atat de important in prosperitatea unei afaceri, Ecomid implica in procesele de curatare cele mai bune produse, cele mai avansate tehnici si o echipa specializata.

Serviciile de curatenie calitative se realizeaza in echipa: alege profesionistii curateniei!

Personalul cu ajutorul caruia firma isi efectueaza serviciile intr-o maniera atat de calitativa, cunoaste pe deplin misiunea si viziunea companiei. Zona de vest a Romaniei este o zona ce se afla intr-o continua dezvoltare, ceea ce inseamna ca orice pas facut gresit poate reprezenta o mare pierdere. 

Echipa profesionista Ecomid este liantul potrivit intre persoanele fizice sau juridice si curatenia desavarsita. Ceea ce ii face sa isi doreasca sa fie mai buni este chiar ceea ce pe unii ii demoralizeaza – competitia. Ideea de a fi „altfel” este promovata in fiecare dintre actiunile angajatilor, acest lucru fiind chiar principala valoare pe care isi ghideaza activitatea. 

Pe langa aceste lucru, echipa a inteles pe deplin importanta personalizarii serviciilor in functie de mai multe aspecte ce tin de clientul cu care s-a incheiat colaborarea. Mai exact, clientii Ecomid considera ca au avut parte de servicii profesioniste atunci cand sunt pe deplin multumiti. 

Multumirea clientilor consta in adaptarea serviciilor de curatenie la nevoile lor reale, la domeniul de activitate, la standardele beneficiarilor, dar si la bugetele implicate. Pretul serviciilor este o parte importanta si, din acest motiv, acesta va fi intotdeauna cel corect.