Servicii destinate persoanelor juridice

Servicii de curatenie spatii administrative
Mentinerea mediului de lucru curat si sigur inseamna angajati sanatosi, fericiti si mai productivi. Un birou curat inseamna inseamna o atmosfera sanatoasa si productiva, un loc unde angajatii sunt respectati si protejati, ceea ce creeaza o etica de lucru corecta si o organizare eficienta.
Serviciile noastre de curatenie pentru spatiile administrative reflecta angajamentul nostru atat fata de nevoile de afaceri ale companiei dumneavoastra, cat si fata de nevoie angajatilor dumneavoastra de a lucra intr-un mediu curat si igienizat la cele mai inalte standarde.
Modul in care sediul sau spatiul dumneavoastra administrativ arata, ofera o prima impresie decisiva potentialilor clienti si parteneri de afaceri.

Servicii de curatenie hale industriale
Suprafetele de dimensiuni mari necesita o abordare speciala, o logistica complexa, adaptata fluxului tehnologic al Beneficiarului. Detinem cunostintele necesare, dar si protocoale foarte clar stabilite de munca. Tinem cont de specificul fiecarui spatiu industrial si necesitatea adaptarii la restrictiile sau regulile din interior.
Curatarea pardoselilor speciale se realizeaza cu echipamente mecanizate pe care le avem in dotare si cu un personal instruit pentru ele. Noi am cautat de fiecare data sa ne dotam cu echipamente eficiente, fiabile, care se ridica la nivelul serviciilor oferite.

Servicii de curatenie speciale: utilaje, echipamente specifice industriei
Exista anumite servicii de curatenie care necesita o atentie deosebita, nu doar prin prisma unor directe interactiuni cu oamenii sau prin unele reguli de functionare ale unor utilaje si echipamente specifice industriei (norme de siguranta, atentie sporita asupra unor componente), ci si din punct de vedere al materialelor din care sunt construite.
Suntem pregatiti din punct de vedere tehnic si din punct de vedere al personalului sa ducem la bun sfarsit orice comanda de curatare a unor echipamnete si utilaje speciale.

Asigurare consumabile si intretinere aparate si dozatoare vestiare, grupuri sociale
Noi va putem asigura toata gama de produse consumabile si putem intretine toate tipurile de aparate si dozatoare din vestiare sau grupuri sociale in baza unui abonament lunar sau a unui contract, intretirea si inlocuirea acestora se poate realiza in anumite zile si ore din saptamana stabilite de comun acord.
Suntem atenti la fiecare detaliu astfel incat intretinerea aparatelor si a dozatoarelor, dar si inlocuirea consumabilelor sa fie una de durata si sa satisfaca cele mai exigente norme, cu incadrarea unui cost optim.
Te ajutam sa ai un spatiu de munca igienizat, curat si proaspat, oferind cea mai buna oferta de servicii.

Servicii de curatenie fatade vitrate
Echipa de alpinisti utilitari agreati si specializati in lucru la inaltime, va ofera servicii de curatare fatade vitrate, pereti cortina, tabla Bond, etc. Modalitatile de curatare (cu nacele,schele se va alege, de catre echipa noastra tehnica, in functie de conditiile particulare ale locatiei, de tipul fatadei sau a suprafetelor, dar si a tipului de murdarie.
Fiecare lucrare de acest tip este abordata cu foarte multa seriozitate de catre echipa noastra, avand in vedere riscurile la care e expus personalul nostru. Astfel, indiferent de inaltimea cladirii sau a suprafetei ce trebuie curatata, vom raspunde cu promptitudine si seriozitate.

Servicii de dezinsectie si deratizare
Avand in vedere ca oferim sercivii complete de facility management, am venit in ajutorul clientilor nostri si cu aceast tip de serviciu pentru a rezolva o problema delicata: dezinsectia si deratizarea.
Fiecare interventie trebuie tratata diferit, serviciul trebuie efectuat prin cascada, ceea ce implica mai multe tipuri de substata insecticid, gel, capcane adeziv, atractanti alimentari, feromoni, toate in functie de consumul sau necesarul fiecarei interventii.
Avem un program de lucru flexibil, executand lucrarile de dezinsectie si deratiazare dupa orarul impus de solicitant si putem interveni la intervale de timp conforme cu specificul activitatii dumneavoastra,in conditii de siguranta;

Servicii de curatenie la inaltime
Spatile inalte nu mai sunt o problema din punct de vedere al curateniei. Cu ajutorul echipei de alpinisti utilitari, curatam fatade, tubulaturi, tavane ale constructiilor de dimensiuni mari;
Spatiile de depozitare sau fabricile care au hale foarte inalte nu mai reprezinta o provocare pentru noi. Siguranta pe care o ofera o echipa de alpinisti utilitari combinata cu experienta personalului nostru ofera servicii perfecte de curatenie la inaltime.

Servicii de gradinarit si peisagistica
Amenajarea unui spatiu verde se face pe baza unui proiect intocmit dupa anumite reguli si respectand principiile arhitecturii peisagere. Proiectarea si amenajarea unui spatiu verde necesita pricepere, experienta, talent, pasiune si rabdare.
Realizam toata gama de lucrari de intretinere gradini si spatii verzi: gazon, arbori, arbusti, plante si garduri vii.