Curatatorie Covoare Timisoara de la Ecomid

Curatatorie Covoare Timisoara de la Ecomid

Curățătorie covoare Timișoara: un serviciu profesional și rapid

Covorul este unui dintre primele lucruri pe care cineva le vede atunci când pășește în încăperea dumneavoastră. Un covor care nu a mai fost curățat de ceva timp, va avea un efect negativ asupra impresiei vizitatorilor. Arătați celor care vă calcă pragul că vă pasă accesând serviciile profesionale Ecomid • Curatatorie Covoare Timisoara.

Deținem o curățătorie covoare în Timișoara, dotată cu echipamente performante (oferim servicii mecanizate de aspirare, curățare și uscare în spațiu încălzit și ventilat), care stă la dispoziția dumneavoastră 6 zile pe săptămână.

Curățare covoare Timișoara cu preluare și livrare la domiciliul sau sediul clientului

Înțelegem că fiecare client are nevoile sale unice, sau chiar și un program strict care nu poate fi încălcat. De aceea, vă oferim serviciul de preluare și livrare covoare în Timișoara și unele localități din zona metropolitană.

Dacă programul încărcat nu vă permite deplasarea în vederea transportării covorului la Ecomid • Curatatorie Covoare Timisoara, sau sunteți o afacere cu un program strict, atunci atunci acest serviciu este cea mai potrivită alegere pentru dumneavoastră.

Apelează specialiștii Ecomid • curatatorie covoare Timisoara

Grija cu care ne vom ocupă de curățarea mochetei tale provine din conștientizarea valorii estetice al acestui element decorativ. Un covor murdar, acoperit de pete sau plin de praf nu arată bine deloc în orice spațiu.

Alegerea unei firme de curățenie pentru a reda frumusețea covoarelor dumneavoastră nu este un lucru simplu. Ceea ce ne diferențează de alții este corectitudinea și onestitatea, care stă la baza celor peste 20 de ani de experiență în domeniul curățeniei, fiind pe piața firmelor de curățenie din Timișoara, încă din 1997. Experiența profesională a companiei noastre ne poziționează în topul firmelor de curățenie care oferă servicii de curățătorie covoare în Timișoara.

Află mai multe despre etapele curățării covoarelor în Curățătoria Ecomid, de la preluarea și spălarea covoarelor, la uscarea și aspirarea finală, pe blog.

Garanția calității curățării covoarelor de Ecomid • curatatorie covoare Timisoara

Unul dintre cele mai neplăcute lucruri sunt covoarele care sunt încă pătate sau deteriorate în urma curățării cu echipamente necorespunzătoare. Garanția calității serviciilor de curățătorie covoare Ecomid începe cu echipamentele de ultimă generație folosite.

Tratăm fiecare operațiune cu maxim interes și profesionalism, iar lucrând cu noi veți beneficia de garanția de 100% a serviciului de curățare covoare în Timișoara.

Covoarele dumneavoastră au un aspect murdar și urme de uzură? Dacă da, contactați curățătoria de covoare Ecomid apelând 0724 604 604 sau vizitați pagina noastră de contact pentru a solicita o evaluare.