Curățătorie tapițerii în Timișoara

Curățătorie tapițerii în Timișoara

Curățătorie tapițerii la domiciliu/sediul dvs. în Timișoara

Tapițeriile dumneavoastră par să devină tot mai murdare odată cu trecerea timpului? Curățarea tapițeriei sau a materialelor textile de pe piesele de mobilier, precum scaune, canapele și fotolii, îndepărtează murdăria, mirosurile și uleiurile care sunt transferate prin utilizarea de zi cu zi. Aceste proceduri de curățare a tapițeriei includ tratamente la fața locului (domiciliul sau sediul dumneavoastră) pentru a elimina petele lăsate fie de animale de companie, mâncare sau băutură, ori pete de ulei și grăsime.

Serviciile noastre de curățare tapițerii sunt o modalitatea excelentă de a vă curăța mobilierul textil, de a îmbunătății estetica și chiar starea de spirit sau sănătatea dumneavoastră.

Beneficiul serviciilor mobile de curățătorie tapițerii

Prin accesarea serviciilor noastre mobile de curățătorie tapițerii, aveți avantaje suplimentare:

  • Metodele noastre de curățare a tapițeriilor intră adânc în fibrele textile și îndepărtează firele de păr, polenul și praful
  • Eliminați riscul apariției alergiilor și agitației ochilor, nasului și gurei prin neutralizarea alergenilor
  • Prin curățarea tapițeriei acasă, vă veți bucura de o viață mai sănătoasă pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră
  • Curățarea tapițeriei de la birou sau spațiile administrative, vă va asigura un mediu de lucru plăcut și creșterea productivității angajaților
  • În comparație cu efortul și costul înlocuirii mobilierului, pe termen lung, curățătoria tapițeriilor dumneavoastră vă va ajuta să economisiți bani

Procesul curățării tapițeriilor executat ca la carte

Toate substantele folosite sunt antialergice pentru copii adulti si batrani. Utilizam utilaje performante profesionale, folosite de personalul Ecomid cu experiență. Evitați costurile nedorite cauzate de neglijența sau ignorarea tehnicilor de curățare a tapițeriei, cum ar fi decolorarea materialelor textile de pe o canapea sau un fotoliu.

La Ecomid înțelegem că varieteatea pieselor de mobilier necesită nevoia de atenție specială și de produse de curățare potrivite pentru tipul de tapițerie. Suntem atenți la etichetele și detaliile tehnice ale piesei de mobilier pentru a preveni accidentele la scară mare.

Vă elaborăm 3 pașii esențiali pentru o tapițerie curată care va străluci, fără a provoca daune:

  1. În primă fază tapițeria se va inspecta de către personalul calificat și se va determina tipul exact de material, eventulalele defecte fizice, petele de decolorare sau de murdărie. Apoi se vor curăța petele rapide de pe tapițerie, înainte de a începe curățarea profundă.
  2. În continuare se va decide cea mai bună metodă de curățare și se va trece la curățarea profundă. Echipamentul nostru special injectează apă caldă și soluție de curățare în suprafața tapițeriei. Apa murdară este aspirată împreună cu orice substanță nedorită din suprafața tapițeriei.
  3. În final, vom aloca un timp de uscare a piesei de mobilier, acest lucru având o durată de până la 6 ore, în funcție de dimensiunea mobilierului și ventilarea aerului din încăperea în care se află.

Căutați servicii de curățare tapițerii auto în Timișoara?

Suntem aici, pentru tapițerii auto mai curate! Curățarea tapițeriilor auto se face la sediul Ecomid cu programare telefonică anterioară. Pentru a înțelege exact în ce constă curățarea unei tapițerii auto, am detaliat etapele parcurse de noi în acest sens. Vezi etapele de curățare tapițerii auto pe blog și vă așteptăm în curățătoria Ecomid în Timișoara.

Serviciile de curățare tapițerii se prestează numai cu programare telefonică sau online, efectuată în prealabil. Apelează 0722 663 167 sau trimite formularul online completat pentru a programa curățarea tapițeriilor dumneavoastră.