Curățenie fațade vitrate

Curățenie fațade vitrate

Servicii de curățenie fațade vitrate

Bucurați-vă de o vedere clară atât din interiorul, cât și din exteriorul proprietății dvs. Deservim unități comerciale, industriale și rezidențiale în Timișoara și zonele limitrofe, cu o echipă de curățenie instruită și dedicată. Efectuăm curățarea și spălarea fațadelor clădirilor de orice dimensiune și la orice înălțime. Echipa de alpiniști utilitari agreați și specializați în lucru la înălțime, vă oferă servicii de curățare fațade vitrate, pereți cortină, tablă Bond, etc.

Curățarea fațadelor: Cel mai bun mod de a restaura exteriorul unei clădiri

Modalitatea de curățare (cu nacele sau schele) se va alege de către echipa noastră tehnică, în funcție de condițiile particulare ale locației, de tipul fațadei sau a suprafețelor, dar și a tipului de murdărie.

Curățarea fațadei clădirii dvs. este importantă nu numai pentru primele impresii, ci vă poate economisi mii de lucrări de întreținere și revopsire. Echipa noastră folosește metode sigure de joasă presiune pentru a îndepărta murdăria, substanțele organice, murdăria rutieră și resturile de pe fațada clădirii, pentru a vă asigura că arătați excelent pentru clienții dvs.

Fiecare lucrare de acest tip este abordată cu foarte multă seriozitate de către echipa noastră, având în vedere riscurile la care e expus personalul nostru. Astfel, indiferent de înălțimea clădirii sau a suprafeței ce trebuie curățată, vom răspunde cu promptitudine și seriozitate.

Luați legătura cu experții firmei de curățenie Ecomid la telefon 0722 663 167 sau prin mesaj în scris, fără nici o ezitare. Putem curăța orice tip de fațadă și ne mândrim cu fiecare lucrare finalizată cu succes!