Curățenie utilaje și echipamente

Curățenie utilaje și echipamente

Servicii de curățenie speciale: utilaje, echipamente specifice industriei

Există anumite servicii de curățenie care necesită o atenție deosebită, nu doar prin prisma unor directe interacțiuni cu oamenii sau prin unele reguli de funcționare ale unor utilaje și echipamente specifice industriei (norme de siguranță, atenție sporită asupra unor componente), ci și din punct de vedere al materialelor din care sunt construite.

Serviciul nostru de curățenie specială presupune implementarea unor metode de curățare dezvoltate conform cu tipul de utilaj sau echipament care necesită curățare.

Firmă de curățenie specializată pentru curățare utilaje și echipamente

Profesionalismul cu care tratăm ceea ce facem, ne face datori să ținem cont întotdeauna de nevoile mediului înconjurător. Oferim servicii de curățenie speciale pentru utilaje și echipamente cu sănătatea mediului înconjurător în prim plan: resturile de plastic, uleiurile uzate, deșeurile chimice și cu hazard biologic sunt preluate și eliminate într-un mod adecvat, pentru a minimiza expunerea personalului la deșeurile periculoase și riscurile de eliberare în mediul înconjurător.

Beneficii ale curățării pieselor și echipamentelor

Curățarea pieselor este doar unul dintre pașii critici în procesele de fabricație de astăzi, fie că este vorba de atingerea nivelului de curățenie necesar pentru procesele ulterioare sau de înaltă calitate și funcționalitate a pieselor care urmează să fie curățate. Curățarea utilajelor și echipamentelor este de o importanță vitală pentru toate tipurile de industrii, indiferent dacă proveniți din industria prelucrătoare, industria auto, industria medicală sau industria aerospațială.

Pe termen lung, colaborarea cu echipa noastră pentru servicii de curățenie speciale, vă va aduce o serie de beneficii.

  • Spațiile productive curate și sănătoase vă mențin angajații în siguranță și sănătate, maximizând productivitatea
  • O curățare industrială de înaltă calitate poate face diferența în reducerea îmbolnăvirii personalului și  a accidentelor la locul de muncă
  • O curățare aprofundată a echipamentelor industriale reduce uzura, îndepărtează orice reziduuri dăunătoare și menține mașinile în stare bună de funcționare pentru o utilizare regulată
  • În colaborarea cu firma noastră veți avea acces la o echipă instruită să înțeleagă provocările și riscurile de siguranță ale curățării în jurul mașinilor grele, lubrifianților, vopselei și altor materiale care ar putea prezenta riscuri

Serviciile Ecomid destinate curățeniei speciale oferă soluția perfectă pentru toate tipurile industrii și operațiuni. Alegând firma de curățenie Ecomid ca furnizor de curățare a utilajelor și echipamentelor din unitatea dumneavoastră, veți avea acces la o gamă largă de servicii industriale de curățenie.

Suntem pregătiți din punct de vedere tehnic și din punct de vedere al personalului să ducem la bun sfârșit orice comandă de curățare a unor echipamente și utilaje speciale.

Apelați Ecomid la 0722 663 167 sau trimiteți-ne o cerere de evaluare, pentru a asigura curățarea echipamentelor și utilajelor unității dumneavoastră