Întreținere dispensere și dozatoare

Întreținere dispensere și dozatoare

Asigurare consumabile si intretinere aparate si dozatoare vestiare, grupuri sociale

Ecomid este o firma de curățenie capabilă să facă față în mod continuu celor mai presante provocări, gata pentru complexitățile de mâine. Prin contractele de întreținere, asigurăm consumabile și întreținerea dispenserelor și dozatoarelor cu săpun pentru mâini, soluție de tip dezinfectant, prosoape de hârtie.

Mai puține griji și o mai mare eficiență cu alimentare regulată

Noi vă putem asigura toată gama de produse consumabile și putem întreține toate tipurile de aparate și dozatoare din vestiare sau grupuri sociale în baza unui abonament lunar sau a unui contract, întreținerea și înlocuirea acestora se poate realiza în anumite zile și ore din săptămâna stabilite de comun acord.

Suntem atenți la fiecare detaliu astfel încât întreținerea aparatelor și a dozatoarelor, dar și înlocuirea consumabilelor să fie una de durata și să satisfacă cele mai exigențe norme, cu încadrarea unui cost optim.

Vă ajutăm să aveți un spațiu de muncă igienizat, curat și proaspăt, având cea mai bună ofertă de servicii în funcție de nevoile unității dumneavoastră.

Ne găsiți la telefon 0722 663 167 sau prin cererea de evaluare pentru a începe un abonament de asigurare consumabile și întreținere dozatoare