Servicii DDD

Servicii DDD

Servicii DDD: Dezinsecție, dezinfecție și deratizare

În calitate de experți în crearea de medii curate, sigure și sănătoase, suntem aici pentru a ajuta la ruperea lanțului de infecție și la reducerea riscului de îmbolnăvire de la germenii de zi cu zi la agenții patogeni emergenți.

Având în vedere că oferim servicii complete de facility management de peste 20 de ani, am venit în ajutorul clienților noștri și cu aceast tip de serviciu pentru a rezolva o problema delicată.

Serviciile DDD încep cu o curățare amănunțită

Agenții patogeni prosperă în medii murdare, astfel încât dezinfectarea eficientă nu poate avea loc decât dacă suprafețele sunt curățate în mod regulat.

Fiecare intervenție trebuie tratată diferit, serviciul trebuie efectuat prin cascadă, ceea ce implică mai multe tipuri de substata insecticid, gel, capcane adeziv, atractanti alimentari, feromoni, toate în funcție de consumul sau necesarul fiecărei intervenții.

Avem un program de lucru flexibil, executând lucrările de dezinsecție și deratiazare după orarul impus de solicitant și putem interveni la intervale de timp conforme cu specificul activității dumneavoastră, în condiții de siguranță.

Clădirea dumneavoastră are nevoie de servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare? Contactați-ne apelând 0722 663 167 sau vizitând pagina noastră de contact.